St. Louis Blues ei aio jatkaa seuraikoniksi nousseen Barret Jackmanin sopimusta. 34-vuotiaan puolustajan sopimus päättyy tähän kauteen.

Yksi syy veteraanipakin lähtöön on todennäköisesti Petteri Lindbohmin otteet.

– Näin tämän tulevan. He pitivät erityisesti Lindbohmin pelaamisesta ja myös (Robert) Bortuzzo taisteli itselleensä pelipaikan. Tiesin, että olisin kokoonpanon ulkopuolella, Jackman valoitti tilannetta St. Louis Post-Dispatchille.

Vuonna 1999 NHL:ään varattu Jackman pelasi kaikkiaan 13 kautta Bluesin riveissä.

– Olin onnekas, että sain pelata Bluesin kanssa niin kauan kuin sain. Tunnen, että voisin antaa yhä paljon. Toivoisin, että se olisi Bluesin kanssa, mutta tämä on bisnestä. Jotkut asiat eivät toimi, mutta olen ehdottomasti kiitollinen Bluesin organisaatiolle kaikesta, mitä he ovat antaneet minulle ja siitä, että he olivat rehellisiä minulle.

Bluesin GM Doug Armstrong kertoi, että hän uskoo Lindbohmilla olevan mahdollisuudet vakiopaikkaan Bluesin kokoonpanosta.

– Ei huoleta yhtään antaa Lindbohmille mahdollisuudet päästä joukkueen kokoonpanoon, Armstrong totesi.