Mikko Rantasen kiekkoelämän yksi suurimmista päivistä lähenee koko ajan. Kesäkuun 26. päivä käytävä NHL:n varaustilaisuuden ensimmäinen kierros määrittää Rantasen uralla paljon.

Suomalaisesta kinnostuneita joukkueita on myös paljon. Yksi niistä on ensimmäisen kierroksen neljäntenätoista varaava Boston Bruins.

– Bruins on mahtava organisaatio, kuten kaikki NHL-joukkueet, ja he voittivat Stanley Cupin muutama vuosi sitten. Oli mukavaa jutella heidän kanssaan ja heillä on myös suomalainen maalivahti. Uskon, että jos joukkueessa on suomalaispelaaja, niin se auttaisi sopeutumaan paremmin, Rantanen totesi CSNNE.comille Bruinsista.

Boston haastatteli Rantasta NHL:n draft combinessa viikko sitten.

Rantasella on tiedossa se mihin hän keskittyy tänä kesänä.

– Räjähtävyys luistelussa, ensimmäiset kaksi potkua, se on se asia, mihin keskityn tänä kesänä. Totta kai haluan myös vedostani tulevan nopeami ja kovempi.

Nuorella pelaajalla on myös esikuva tiedossa.

Ryan Getzlaf on pelaaja, jolta haluaisin oppia. Tykkään katsoa hänen pelaamistaan. Hän on iso, vahva ja hyvä kiekon kanssa. Hän käyttää myös kokoaan hyvin, joten tykkään katsoa hänen peliään ja oppia siitä, Rantanen kertoi.