Ruotsalaispuolustaja Pittsburghiin – ”Ne olivat hullut 24 tuntia”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Ruotsalaispuolustaja Niclas Andersen on allekirjoittanut vuoden sopimuksen Pittsburgh Penguinsin kanssa, kertoo seura verkkosivuillaan.

SHL-seura Brynäsin kapteenina viime kaudella toiminut 27-vuotias Andersen ei ole aiemmin käynyt kokeilemassa Pohjois-Amerikassa, vaikka Los Angeles Kings varasi miehen vuonna 2006 neljännellä kierroksella.

– Ne olivat hullut 24 tuntia. Kun he ottivat minuun yhteyttä ja kertoivat kaikkia mukavia asioita, en joutunut harkitsemaan asiaa pitkään. Heillä on hieno organisaatio ja erittäin hyvä joukkue. En tarvinnut paljon aikaa päätöksentekoon, toteaa ruotsalainen Penguinsin verkkosivuilla.

Andersenin viime kausi oli varsin onnistunut, sillä mies teki ennätyspisteensä 5+17=22 pelaten 54 ottelua.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!