New York Rangersin riveissä viimeisenä kahtena kautena pelannut Martin St. Louis pohtii uransa jatkamista. St. Louis täyttää kesäkuussa 40 vuotta ja hänen sopimuksensa on katkolla.

– On kulunut kaksi päivää putoamisesta. Täytän 40 kahden viikon sisään. Analysoin, miten kausi meni ja lähden siitä rakentamaan ensi kautta, St. Louis kertoi The Recordille.

Rangersin pitää pohtia myös mahtuuko St. Louisin palkka seuran palkkakattoon.

– Olen keskustellut pitkään Martyn, itseni ja Jeff Gortonin kanssa. Marty on mahtava, johtava pelaaja. Hän haluaa ottaa jonkin verran aikaa, että voi analysoida mennyttä kautta ja sitä miten hänen osaltaan kausi meni. Meidän puolelta pitää tietää se, mihin palkkakatto asettuu. Tämä käy loistavasti kummallekkin osapuolelle. Hän miettii tilannettaan, ja me katsomme rahatilanteemme. Siitä alamme rakentaa pakettia, Rangersin valmentaja Alain Vigneault kertoi tilanteesta.

St. Louis kertoi kahden viime kauden olleen parhaimpia kokemuksia hänen urallaan. Viime kaudella Rangers eteni Stanley Cup -finaaleihin. Tällä kaudella seura oli voiton päässä finaaleista.