On erikoisia ideoita, on vielä vähän enemmän erikoisia ideoita ja sitten siitä vielä asteen erikoisimpia ideoita. Tai sitten todella ihmeellisiä mielipiteitä.

Siitä voi sitten valita sen, minkä haluaa ottaa, kun mietiskelee sitä, oliko yhdysvaltalaisen televisiokanavan ja NHL:n lähetysoikeuksien omistajan NBC Sportsin:n puheenjohtajan Mark Lazarusen mielipide partojen kasvattamisen kieltämisestä NHL:n pudotuspeleissä.

Lazarus antoi kommentteja, joissa hänen mukaansa pelaajien pitäisi lopettaa traditionaalinen partojen kasvattaminen.

– Pelaajat eivät varmaan tykkää tästä, mutta toivoisin, että he lopettaisivat partojen kasvattamisen pudotuspeleissä, Lazarus sanoi Chicago Tribunelle.

– Annetaan heidän naamojen näkyä tuolla ja puhutaan siitä, miten nuoria ja näyttäviä he ovat. Kuinka mallikansalaisia he ovatkaan. Jääkiekon pelaajat ovat kuitenkin hienoja ammattilaisurheilijoita ja tiedän, että se on traditio, mutta se vaikeuttaa pelaajien tunnistamista. Ylipäätänsä pitäisi yrittää tavoitella sitä, että he jättävät vaikutelman, että heitä on hieno seurata. Se olisi mainiota, Lazarus kävi läpi.

Lazarusen mielipidettä on heti kummasteltu paljon sosiaalisessa mediassa varsinkin Pohjois-Amerikassa.

Niin NHL:ssä kuin muissakin isoissa liigoissa on ollut tapana se, että pudotuspelien aikana partojen annetaan kasvaa ja ne ajetaan pois vasta kun taival pudotuspeleissä päättyy.