New York Rangersin riveissä kokenut Martin St. Louis ja koko seura jäivät pienen askeleen päähän Stanley Cup -finaaleihin pääsystä tänä keväänä, kun Tampa Bay Lightning oli itäisen konferenssin finaaleissa parempi voitoin 4-3.

Samalla kun Rangers tipahti jatkosta, kääntyivät kysymykset kovasti siihen, että loppuuko pienikokoisena hyökkääjänä todellista suunnannäyttäjän roolia pitkällä NHL-urallaan tehneen St. Louisin pelit taalajäillä?

Oliko seitsemäs peli Lightningia vastaan hänen uransa viimeinen?

– Saan nyt mahdollisuuden hieman rauhoittua ja miettiä asioita ennen kuin teen päätöksiä, St. Louis sanoi The Recordin mukaan.

St. Louis keskusteli niin Rangersin päävalmentajan Alan Vigneaultin apulais-GM:n Jeff Gortonin kanssa tulevaisuudesta samalla, kun Rangers piti kauden päättävää lehdistötilaisuutta.

40-vuotias St. Louis vaihtoi juurikin konferenssifinaaleissa vastassa olleesta Lightningista Rangersiin edelliskauden keskellä ja pelasi viime keäsänä Stanley Cup -finaaleissa Los Angeles Kingsiä vastaan, missä Rangers myöskin joutui pettymään.

Vapaaksi agentiksi ilman uutta jatkosopimusta valuva St. Louis kuitenkaan tuskin on siirtymässä enää muualle, ainakin tähän uskotaan monissa piireissä, sillä hän vaihtoi juuri New Yorkiin vahvasti perhesyistä.