Rahan takia NHL-pahvin hylännyt hyökkääjä floppasi KHL:ssä – ”Sääntörikkomus oli viimeinen piste”

© Kuva: Getty Images

Nikolai Prohorkin olisi vuosi sitten saanut halutessaan NHL-sopimuksen Los Angelesiin (uutinen), mutta päätti jäädä vielä vuodeksi KHL:ään ruplia vuolemaan.

TsSKA Moskovassa mies kuitenkin floppasi täysin viime kaudella, eikä kyennyt täyttämään vaativan päävalmentajan Dmitri Kvartalnovin vaatimuksia. Kaiken kukkuraksi lupaava venäläishyökkääjä töpeksi loppusesonkinsa myöhästymällä palaverista, joka oli viimeinen naula Prohorkinin TsSKA-peleille.

– Vaatimukset kasvoivat, mutta pelaaja ei täyttänyt niitä. Sääntörikkomus (myöhästyminen) oli viimeinen piste, jonka jälkeen päätimme jatkaa ilman häntä. Minulla ei ole mitään henkilökohtaista häntä vastaan, ja me toivotamme hänelle menestystä jatkossa, Kvartalnov sanoo Championat-sivuston mukaan.

Prohorkin pelasi KHL-pudotuspeleissä ainoastaan neljä peliä kiikaritehoilla. Jo runkosarjan aikana venäläinen haki vauhtia VHL:stä. TsSKA:han Prohorkinilla ei ole siis enää asiaa. Mitä mahtaa Los Angeles Kings tuumia?


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.