Pitkäaikainen NHL-seurapomo hämmästelee valmentajamarkkinoita – ”Uskomatonta”

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä on tällä hetkellä erittäin mielenkiintoiset ajat käsillä päävalmentajamarkkinoilla. Valmentajamarkkinoilla pyörivät muun muassa Mike Babcock, Todd McLellan, Paul MacLean ja Dan Bylsma. Myös kokenut kaksikko Claude Julien ja Ken Hitchcock ovat potku-uhan alla.

Nimettömänä pysyttelevä pitkäaikainen NHL-seurapomo hämmästelee valmentajamarkkinoita Toronto Sunille.

– Uskomatonta. Kaikki haluavat yhden valmentajan (Babcock), joka on voittanut yhden pudotuspelisarjan viimeiseen neljän kauteen ja kaikki haluavat antaa potkut yhdelle valmentajalle (Hitchcock), joka on voittanut yhden pudotuspelisarjan neljään kauteen, seurapomo tiivisti faktat.

Markkinoilta tiedetään se, että Babcockin perässä ovat useat NHL-seurat sekä McLellanin uskotaan menevän Edmonton Oilersiin.