Colorado Avalanchen valmennusosasto menee osittain uusiksi.

The Denver Post kirjoittaa, että apuvalmentaja Andre Tourigny ja videovalmentaja Mario Duhamel eivät jatka seurassa. Lähteen mukaan seura on antanut miehille luvan etsiä uusia työpaikkoja.

Päävalmentaja Patrick Royn oikeana kätenä toiminut Tourigny haluaa työskennellä päävalmentajana. Avalenchessa hän on vastannut puolustuksesta ja peluuttanut pakkeja. Duhamel puolestaan halajaa vaihtopenkin taakse; Avalanchessa hän on ollut joukkueen mukana vain jääharjoituksissa.

Pääluotsi Roy jatkaa tehtävässään myös tulevan kauden. Nykyisestä valmennustiimistä myös apuvalmentaja Tim Army jatkaa tehtävässään.

Avalanche saalisti kaudella 2013-2014 komeat 112 pistettä. Vain Anaheim Ducks pystyi läntisessä konferenssissa parempaan. Päättyneellä kaudella Avalanche keräsi 22 pistettä vähemmän eikä päässyt pudotuspeleihin.