Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen laitahyökkääjä Masi Marjamäen kanssa. Hyvät pudotuspelit pelannut Ässäkasvatti siirtyy Poriin Tapparasta.

– Masi osoitti keväällä vahvaa nousukuntoa ollen yksi Tapparan parhaista pelaajista. Olemme tyytyväisiä, että saamme kokeneen kasvattimme takaisin.

– Marjamäki on kova taistelija. Hän on hyvä maalin edessä ja tuo meille taklausvoimaa, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi seuran tiedotteessa.

– Hienoilla fiiliksillä tullaan takaisin. On huikeaa palata takaisin Ässiin. Täällä on menty paljon eteenpäin. Sain paljon itseluottamusta keväällä, kun pääsin auttamaan joukkuetta omilla vahvuuksillani ja sain itsestäni parasta irti tiukassa paikassa.

– Tuon joukkueeseen suoraviivaisuutta, luisteluvoimaa, hyvää maalineduspelaamista ja johtajuutta tekemisen kautta, Marjamäki kertoi tiedotteessa.

Ässäkasvatti Juho Lammikko palaa Ässiin yksivuotisella sopimuksella. 19-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella Kanadan kovassa OHL-juniorisarjassa 64 ottelua tehoin 18+26=44.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, kun saimme kiinnitettyä oman kasvattimme, joka on erittäin lupaava pelaaja. Lammikko kehittyi viime kaudella Kanadassa ja on valmis ottamaan paikan joukkueesta, Toivola kertoi.

Ässät on tehnyt lisäksi 1+1-mallisen sopimuksen maalivahti Andreas Bernardin kanssa. 24-vuotias italialainen maalivahti on pelannut Suomessa jo vuodesta 2009 lähtien.

Vuonna 2013 Bernard johdatti Mikkelin Jukurit Mestiksen mestaruuteen ja hänet valittiin sarjan parhaaksi maalivahdiksi. Viime kaudella Bernard torjui SaiPassa 17 ottelua runkosarjassa ja neljä ottelua pudotuspeleissä.

– Ensi kaudella meillä on hyvä ja laadukas maalivahtikaksikko. Bernard on ollut pitkään Suomessa ja lähdemme siitä, että hän ottaa seuraavan kehitysaskeleensa meillä, Mika Toivola totesi.

Ässät vahvisti samalla SuomiKiekko-sivuston jo aiemmin uutisoiman tiedon Eero Elon lähdöstä KHL:ään.

Lähde: Ässien tiedote