KHL:ssä on enää muutama seura ilman ensi kauden päävalmentajaa.

Suomalaisilla valmentajilla on aiemmin ollut runsaasti kysyntää, mutta tulevalla sesongilla tilanne on toisin monen seuran luottaessa venäläiseen osaamiseen. Mielenkiintoista valmentajaspekulaatioissa on Kärpät jo toiseen mestaruuteen valmentaneen Lauri Marjamäen tilanne, sillä mies yhdistettiin jo vuosi sitten KHL-pallille.

Muutamien seurojen KHL-jatko on vielä jopa epäselvää, mutta SuomiKiekko-sivusto kokosi tämän hetken päävalmentajatilanteen. Avausosassa käsitellään läntisen konferenssin vastuuvalmentajat. Myöhemmin on vuorossa itäisen konferenssin tilanne.

Se mikä on selvää, niin Marjamäellä ei ole edes hirveästi vaihtoehtoja KHL:n suhteen, sillä ottajia ei ole jonoksi asti. Suurin osa seuroista on jo kiinnittänyt luotsinsa tulevalle kaudelle, eikä esimerkiksi yksikään kärkiryhmistä ole enää aktiivisesti hakemassa uutta verta valmennuspuolelle.

Katso läntisen konferenssin ensi kauden KHL-päävalmentajatilanteesta lisää ylhäällä olevasta galleriasta!