HPK nappasi uuden ykköstorjujan – ”Liigan huippumaalivahteja”

© Kuva: Ilari Isotalo
Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

HPK ilmoitti kolmesta tuoreesta sopimuksesta, kun seura paljasti miehistön vahvistuvan yhdellä maalivahdilla ja kahdella puolustajalla.

Pelicansista saapuva maalivahti Jere Myllyniemi liittyy HPK:n mukaan kahden vuoden sopimuksella. 32-vuotias Myllyniemi on Liigan lisäksi pelannut myös Ruotsissa.

– Myllyniemi on Liigan huippumaalivahteja. Hän osoitti viime kaudella kuuluvansa siihen joukkoon, HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen luonnehti.

Neljä viime kautta Ruotsissa MODO:n riveissä pelannut Joonas Lehtivuori on solminut 2 vuoden sopimuksen Hämeenlinnaan, jossa on toisen vuoden osalta ulkomaan optio. 26-vuotias Ilveksen kasvatti iski viime kaudella SHL:ssä 52 ottelussa tehopisteet 3+4. Lehtivuori on Philadelphia Flyersin varaus vuodelta 2006 ja hänen tilillään on 98 AHL-ottelua.

Päävalmentaja Arvonen on tyytyväinen uuteen puolustajaansa.

– Lehtivuori on hyvä kiekollinen pakki, joka tuo kokemuksellaan johtajuutta meidän nuoreen puolustukseen.

HPK on myös kiinnittänyt oman juniorimyllyn kasvatin, puolustaja Matias Haarasen. 18-vuotias Haaranen on solminut HPK:n kanssa 2+1 -vuotisen sopimuksen. Hän voitti viime kaudella Nuorten SM-liigassa hopeaa HPK:n paidassa ja pääsi maistamaan liigavauhtia kahden ottelun verran. Viime kaudella Haaranen iski Nuorten SM-liigassa puolustajaksi hyvät tehot (32 pistettä).

– Matias on pelannut hyvin nuorten sarjaa ja osoitti Liigassakin hyviä otteita. Hän on kehityskelpoinen ja hänen kanssaan mennään rauhassa eteenpäin. Hän on aivan loistava kiekollinen pelaaja ja hänellä on hyvä pelinäkemys, Arvonen kertoi.

(Lähde: HPK:n tiedote)


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!