Supertähtien värittämä Washington saa suoraa kritiikkiä sisältä: ”Emme ole tällä hetkellä hyvä joukkue”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitals on tällä kaudella saanut positiivista tuulta allensa ja sen otteet ovat olleet välillä erittäin mainioita.

Joukkueen ykköstähti Aleksandr Ovetshkin on karkumatkalla maalipörssissä ja on pian saavuttamassa jo 50 maalin rajapyykkiä.

Mutta.

Harmaita pilviä on tällä hetkellä tullut joukkueen ympärille, minkä seuran päävalmentaja Barry Trotz myönsi hyvin suoraan Suomen aikaan perjantain ja lauantain välisen yön NHL-kierroksen jälkeen, jolloin Dallas Stars oli ollut Capitalsia parempi lukemin 4-2.

– Tällä hetkellä meillä on liikaa ”matkustajia”, Trotz täräytti suoraan paikallisille toimittajille ja Capitalsin verkkosivuille

– Et vain voi kantaa toista kaveria selässäsi, tämä liiga on sitä ajatellen liian haastava. Joko tuossa tilanteessa pitää herätellä toista ja sanoa, että hyppää mukaan bussiin ja sen jälkeen matkataan kohti oikeaa suuntaa, Trotz jatkoi.

Kymmenestä viimeisimmästä pelistä Capitals on hävinnyt peräti kuusi. Tilanne pudotuspeleihin pääsyn suhteen on kuitenkin vielä vakaa, sillä se on nyt ensimmäisellä villi kortti -paikalla 82 pisteellä. Boston Bruins on toisella villi kortti -paikalla 80 pisteellä, jonka takana viivan toisella puolella ensimmäisenä olevalla Ottawa Senatorsilla kasassa on 75 pistettä.

Kokonaiskuva ei kuitenkaan miellytä Trotzia.

– Emme ole tällä hetkellä hyvä joukkue. En usko, että voimme sanoa niin, enkä itse voi sanoa niin, Trotz myönsi.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)