Florida Panthers on löytänyt tehokkaan ykkösketjun, kun Aleksander Barkov ja Jonathan Huberdeau ovat saaneet vierelle tshekkilegenda Jaromir Jagrin.

– Viimeiset kaksi kuukautta nuorukaiset ovat pelanneet hyvin yhteen. Nyt he ovat ottaneet uuden askeleen, kun Jagr tuli mukaan. He tuntevat olonsa luottavaiseksi. Mielestäni heillä on mahdollisuus tehdä maali joka kerta kun ovat jäällä, Floridan päävalmentaja Gerard Gallant sanoi Sun-Sentinelille.

Barkov on hyvillään siitä, että hän pääsee pelaamaan Jagrin kanssa.

– Tykkään pelata Huberdeaun kanssa. Tiedämme toisemme aika hyvin. Jagr on legenda ja on mahtavaa pelata hänen kanssaan. Hän tietää mitä jäällä pitää tehdä. En unohda näitä pelejä koskaan, jotka saan pelata hänen ja Hubien kanssa. Olemme pelanneet hyvin, tehneet pari maalia ja toivon mukaan pelimme vain paranee, Barkov analysoi.

Jagr täytti helmikuussa 43 vuotta. Barkov on 19-vuotias ja Huberdeau 21-vuotias, joten he ovat yhteensä kolme vuotta nuorempia kuin Jagr. Se on Huberdeaun mielestä hauska fakta.

– Se on hauskaa, että vaikka yhteenlaskiksi meidän ikämme, niin se ei silti riittäisi hänen ikäänsä. Hän voi olla vanhempi, mutta hän on yhä hyvä pelaaja ja hän on vahva. Me emme ole puhuneet iästä, mutta on se silti hauska fakta, Huberdeau totesi.