Päävalmentaja mielissään Teuvo Teräväisen kehityksestä – ”Hän on todellakin parantanut”

© Kuva: Getty Images

Teuvo Teräväinen on vahvistanut asemaansa Chicago Blackhawksin riveissä.

Suomalaishyökkääjä pelasi alkukauden farmissa, mutta on päässyt maistelemaan NHL-vauhtia kuluvan vuoden puolella. Alkuun vastuuta tuli rajallisesti, mutta Teräväisen parantuneet otteet ovat poikineet lisää peliaikaa.

Kolmessa viimeisessä pelissä Teräväinen on huhkinut keskimäärin yli 16 minuuttia, joten jääaika on lisääntynyt merkittävästi.

– Mielestäni hän on todellakin parantanut. Hän pelaa kiekon kanssa nopeasti. Muiden pitää ennakoida, kun kiekko on hänen lavassaan, Blackhawksin päävalmentaja Joel Quenneville kuvailee CSN Chicagolle.

Viime pelit Teräväinen on pelannut kakkosketjussa yhdessä Brandon Saadin ja Antoine Vermetten kanssa.

– Ketju oli erinomainen San Josessa. Pidän hänen kehityksestään kauden aikana. Näyttää siltä, että hänellä menee paremmin. Hänen pelinsä nopeutuminen on lisä meidän joukkueen pelaamiseen, Quenneville arvioi.