Rauman Lukon C-nuorten maalivahdilla Lassi Lehtisellä oli lauantaina erikoinen päivä. Harvoin nimiettäin maalivahti tekee pelissä maalin, antaa maalisyötön ja varmistaa 38 torjunnallaan joukkueelleen jatkopaikan pudotuspeleissä.

Lehtinen sai HPK:ta vastaan pelatussa villi kortti -kierroksen ottelussa ensin syöttöpisteen Jolle Nikanderin viimeistelemään 4-0-ylivoimamaaliin toisen erän puolivälissä.

Päätöserän puolivälissä, kun Lukko johti ottelua 4-1, HPK vauhditti takaa-ajoaan ylivoimatilanteessa vetämällä maalivahtinsa pois maaliltaan. Takaa-ajo kuitenkin katkesi, kun Lehtinen lennätti kiekon HPK:n maaliin ajassa 50.36.

Hyökkäyspään tehojen lisäksi Lehtinen kunnostautui myös omalla maalillaan. Hän torjui 38 kertaa (12 + 12 + 14) ja varmisti Lukon 6-2-voiton. Voitto oli raumalaisille toinen villi kortti -sarjassa, joten he lunastivat paikan tiistaina käynnistyviin puolivälieriin.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Leijonat.fi-sivusto.