Jokerit-pakki: ”KHL:n ja Liigan pudotuspelien tunnelmassa on valtava ero”

© Kuva: Ilari Isotalo

HELSINKI. Jokerit murskasi torstaina kotonaan Dinamo Minskin KHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen viidennessä ottelussa lukemin 7-1 ja voitti samalla koko ottelusarjan 4-1.

Kotijoukkue aloitti maalinteon aivan ottelun alkuminuuteilla ja hallitsi peliä täydet 60 minuuttia.

– Ottelu vähän repesi lopulta. Meillä tuli paljon onnistumisia ja peli vähän lässähtikin sen jälkeen. Me olimme varmaan valmiimpia otteluun kuin Minsk tänään. Saimme iskettyä sellaiset lukemat taululle aika nopeasti, että kolmas erä oli vain pientä pelailua, Jokerien kapteeni Ossi Väänänen kertoi SuomiKiekko-sivustolle ottelun jälkeen.

Kokenut puolustaja ei halunnut arvuutella tulevaa vastustajaa toisella kierroksella.

– En halua missään nimessä spekuloida, mitä sieltä tulee. Se on ihan turhaa mielestäni. Sieltä tulee kuka sitten tuleekaan ja sen jälkeen alamme ihmettelemään, mitä keksitään.

Hän kertoi myös KHL-pudotuspelien tunnelman ja panoksen olevan aivan eri luokkaa kuin esimerkiksi Liigassa aikaisempina kausina.

– Ero on mielestäni ollut valtava. Jokainen peli tuntuu siltä, että täällä areenassa on paljon isompi tapahtuma kuin on ennen ollut. On hienoa, että ihmiset ovat löytäneet areenalle katsomaan otteitamme ja kannustamaan meitä.

– Kaiken vilkkauden pystyy aistimaan ympärillä. Ennen kautta ei oikein osannut odottaa, mitä tapahtuu, mutta kaikki on onnistunut tähän asti todella hyvin. Kaikki ovat tehneet todella hienoa työtä joukkueessa ja toimistolla, Väänänen iloitsi.

Efe Tüze, Helsinki
Twitter: @EfeTuze


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.