Upottaako Bluesin nuori hyökkääjä jälleen Ilveksen? – ”Kiekot vain yhtäkkiä alkoivat mennä maaliin”

© Kuva: Juha Tamminen

Bluesin ykköskentässä hyökkäävä Miro Aaltonen syötti joukkueensa maaleista kolme, kun Blues vei tammikuun lopussa pisteet Ilvekseltä 5-2-lukemin.

Blues isännöi Ilvestä jälleen Espoossa tänään torstaina. Miro Aaltonen on noussut tilastojen valossa vaisun alkukauden jälkeen hyvään kuntoon ja sivusi jo tiistaina henkilökohtaista kauden piste-ennätystään (12+17).

– Alkukauteni oli pelillisesti ihan hyvää, mutta tehoja ei tullut. Nyt viimeiset pelit ovat menneet hyvin. Olen saanut itseluottamusta ja päässyt tietysti pelaamaan hyvien jätkien kanssa, Aaltonen kertoo SuomiKiekko-sivustolle.

– Kiekot vain yhtäkkiä alkoivat mennä maaliin. Sitä kautta sain rohkeutta ja itseluottamusta pelata. Jatkan kovaa työntekoa, sitä kautta tulee tulosta myös vastaisuudessa.

Blues kärsi tiistaina 2-3-tappion Pelicansille Lahdessa. Tuota ennen joukkue oli ottanut täydet pisteet peräti kahdeksasta edellisestä ottelustaan.

– Eilinen tappio on unohdettu ja nyt menemme vain huomista kohti. Viimeksi kamppailu Ilvestä vastaan täällä oli tiukka ja nyt on taas tärkeitä pisteitä jaossa. Toivottavasti onnistumme ja saamme voiton.

– Olemme uskoneet omaan juttuumme koko ajan. Kun työmäärä pysyy koko ajan kovana, alkavat maalin erolla päättyvät pelit kääntyä meillekin.

Matti Heikkilä


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.