Vancouver Canucksin laituri Zack Kassiania suututtaa, kun Vancouver Canucksin valmentaja Willie Desjardins laittoi Kassianin katsomaan Vancouverin sunnuntaisen Minnesota-ottelun katsomon puolelta.

– En edes tiedä, mitä helvettiä on tekeillä. Luulin pelanneeni hyvin Anaheimia vastaan (tiistaina). Otin tyhmän jäähyn lopussa, mutta pelasin tunteella ja yritin tehdä asioita oikein. Pelasin hyvin Buffaloa vastaan (perjantaina) ja sitten käy näin. Rehellisesti en voi sanoa, miksi jouduin katsomoon. Olin siitä enemmän shokissa kuin kukaan muu, Kassian sanoi Vancouver Sunille.

Kassian on joutunut katsomaan kolme peliä viimeisestä seitsemästä katsomon puolelta. Hän on myös ajautunut siirtohuhuihin.

– Olenko turhautunut? Teillä ei ole edes minkäänlaista käsitystä siitä, kuinka turhautunut olen. Mutta niin se menee. En aio vain istua ja murjottaa. Se ei ole salaisuus, että minun pitäisi tehdä enemmän maaleja ja pelata tasaisemmin. Olen tehnyt vain kaksi maalia tänä vuonna ja tulin tähän vuoteen isoin odotuksin. Tosin on vaikea tehdä maaleja, kun pääset vain polkemaan kuntopyörää, Kassian piikitteli Vancouver-valmennusta.

Maanantaisissa harjoituksissa Kassian oli mukana Canucksin pelaavissa ketjuissa, mutta hänen mukaansa se johtui Radim Vrbatan poissaolosta.

– Vrbata ei luistellut, joten ketjut olivat aivan sekaisin. En tekisi niistä pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

– Tulin All-Stars -tauolta täynnä odotuksia ja odotin pääseväni kuntoon ja pelaamaan kovaa. Minulla oli viisi taklausta Anaheimia vastaan. Pelasin Buffaloa vastaan ja sitten minut tempaistaan pois kokoonpanosta. On vaikeaa päästä rytmiin, Kassian jatkoi puhisemistaan.

Päävalmentaja Desjardinsin on sanonut, että Kassianin otteet ovat liian epätasaisia, jotta hän pääsisi vakiokokoonpanoon.