Jokerit aloittaa KHL:n pudotuspelit perjantai-iltana Dinamo Minskiä vastaan. Joukkueen lähes kaiken kokenut puolustaja Ossi Väänänen myönsi playoff-avausta edeltäneen päivän medialle avointen harjoitusten jälkeen, että joukkueessa on ollut kaikkien kohujen ja liigan vaihtoon liittyvien vaikeuksien jälkeen näyttämisen halua.

– Ilman muuta! Tässä on ollut epäilijöitä, eikä vain niitä. On ollut tahoja, jotka ovat halunneet pysäyttää tämän muutoksen. Se on antanut lisäpotkua kaikille, että olemme halunneet näyttää, että tämä on hyvä juttu, Väänänen pamautti.

Väänänen oli itse paikalla pelaajien edustajana toissa kesän tiedotustilaisuudessa, jossa Jokereiden KHL-siirto julkistettiin. Paljon on ehtinyt sen ja tämän hetken välillä tapahtua.

– Oli ihmisten ja muiden liigaseurojen tyytymättömyyttä, ja kapuloita tuli rattaisiin. Nyt on ensimmäinen runkosarja takana ja meininki on ollut erittäin hyvää. Ihmiset ovat löytäneet tiensä areenalle ja meillä on joukkueessa todella positiivinen meininki, Väänänen kertasi.

Ossi Väänäsen ja Steve Mosesin pidemmät haastattelut luvassa SuomiKiekko-sivustolla vielä ennen perjantain Jokerit-Minsk –ottelua.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen