Nuori Ässät-pakki hakee vauhtia Mestiksestä – ”Läpimurron kynnyksellä”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Ässät lainaa Valtteri Parikkaa Kajaanin Hokkiin.

Mestis-seuran mukaan lainapesti kestää kauden loppuun asti.

20-vuotias Parikka on kiekkoillut tällä kaudella 8 ottelua Ässien riveissä. Sen lisäksi alla on 14 ottelua tehoin 1+5=6 Mestis-seura KeuPa HT:n riveissä.

– Olemme etsineet lukumäärällisesti vahvistusta puolustuspäähän joulukuun puolesta välistä lähtien. Parikka on läpimurron kynnyksellä ja hänen on nyt hyvä paikka tulla pelaamaan miesten pelejä Mestikseen, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi.

Valmentaja lähtee maltillisesti nuoren pakin odotusten suhteen.

– Lähdetään liikkeelle hyvän puolustuspään pelaamisen kautta, eli odotan vahvaa kamppailupelaamista ja peruspuolustamista. Sitten kun Parikka pääsee paremmin meidän systeemiin mukaan, niin nähdään mikä on hänen antinsa kiekollisella puolella. Varmasti viikon päästä ollaan jo tässä asiassa viisaampia, Laukkanen kommentoi.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!