Linus Omark on ollut yksi Jokereiden kantavista voimista seuran ensimmäisellä KHL-kaudella. Omarkin, Petr Koukalin ja Steve Mosesin ketju on pelannut tehokkaasti läpi vuoden, eikä ole syytä odottaa tahdin hiljenevän runkosarjan viimeisillä kierroksilla ja pudotuspeleissä.

– Kausi on mennyt hyvin, ja Steveä, minua ja koko ketjua osataan varoa. Vastustaja tulee ottamaan tämän peluutuksessa huomioon, ja meitä vastaan tulee ”likaiset pelaajat”, jutteli Omark SuomiKiekko-sivuston piinapenkissä joukkueen perjantaisen jääharjoituksen jälkeen.

Omark on todella kiekkotaitava pelaaja, mutta ei usko pudotuspeleissä tilan ja ajan vähenevän liikaa miehen omia vahvuuksia ajatellen.

– Olen ollut kuvioissa mukana pari vuotta, ja tiedän, mitä odottaa. Olen valmistautunut tämän vuoden pudotuspeleihin eri tavalla kuin aiemmin. Saa nähdä.

Omarkin ja Niko Kapasen pidemmät erikoishaastattelut julkaistaan SuomiKiekko-sivustolla vielä ennen Jokereiden sunnuntaista vieraspeliä Pietarin SKA:ta vastaan.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen