Sakari Salminen oli pettynyt mies Nizhni Novgorodin hävittyä Jokereille lukemin 2-3. Tappio oli Torpedoille jo kahdeksas putkeen. Salminen itse oli joukkueensa hahmoja saalistettuaan 1+1 tehot. Hän oli lähellä myös toista osumaa, joka kuitenkin hylättiin eräsummerin jo soitua. Laitahyökkääjä harmittelee hukattua mahdollisuuttaan SuomiKiekko-sivuston haastattelussa.

– Olisin varmaan voinut toimia nopeammin. En tiennyt, että kello on niin vähän. Olisin voinut ottaa askeleen nopeammin ja pistää kiekon liikkeelle. Saman tien olin sitä mieltä, ettei maalia hyväksytä, Salminen tunnusti.

Salmisen mukaan joukkueen pukukopissa oli hiljaista tappioputken kasvettua.

– Yleensä tulee palautetta paljon, mutta tänään oli yllättävän hiljaista. Tänään oli huono peli, mutta on meillä hyviäkin pelejä ollut tappioista huolimatta. Se tuskastuttaa omaakin peliä, kun tulosta ei tule.

Miehelle illan KHL-ottelu oli ensimmäinen Suomen maaperällä.

– Tämä oli hieno kokemus, koska oli puoliso, vanhemmat ja paljon kavereita katsomassa.

Taiturimainen laitahyökkääjä kaipaa joukkueensa peliin lisää rentoutta.

– Meiltä puuttuu pelaamisesta rentous ja räiskimme liikaa kiekkoa. Itseluottamusta saisimme voiton tai onnistumisen kautta, mutta nyt on todella tuskaista.

Miehen omaa itseluottamusta eivät illan tehot ainakaan vähentänyt.

– Pyrin pitämään sen aina korkealla. Aina eivät vain asiat onnistu, joten pitää yrittää puskea sinnikkäästi eteenpäin työnteon kautta.

Jesse Happonen