Yksi murheellisimmista tarinoista viime viikojen aikana NHL:ssä on ollut monen suomalaispelaajan edustama Minnesota Wild, joka on valahtanut kohtuullisen alkukauden jälkeen viimeiseksi omassa divisioonassaan.

Viimeisimmistä seitsemästä ottelusta vain yhden voittanut Wild on myös esityksiltään ollut lähes jatkuvasti hyvin vaisu.

Katseet ovat kiinnittyneet vahvasti päävalmentaja Mike Yeon suuntaan. Yeolle on jo monen kannattajankin toimesta vaadittu potkuja.

Yeolta kysyttiinkin aiheesta tuoreimman Chicago Blackhawksille koetun tappion jälkeen.

– Tiedän yhden jutun ja se on se, että aion jatkaa töiden tekemistä. Se on se tyyli, mitä noudatan ja odotan sitä samaa myös koko joukkueelta, Yeo sanoi Minneapolis Star Tribunen mukaan.

Tilanteen reallisuuden Yeo kuitenkin myöntää.

– Minulla on itseluottamusta tämän ryhmän suhteen ja tiedän sen, että mihin voimme yltää, mutta ei ole mitään epäselvyyttä siitä että, että kello tikittää.

– Meidän vain täytyy kaivaa itsemme ulos tästä tilanteesta. Tämä ei kuitenkaan helpotu tästä yhtään, sillä kukaan ei aio antaa meidän vain voittaa, hyökkääjä Matt Cooke puolestaan pohti.

Wild on napannut 41 ottelusta yhteensä 41 pistettä. Läntisessä konferenssissa se on tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä.