Rottamaisista otteistaan tunnettu Philadelphia Flyersin hyökkääjä Zac Rinaldo esitti erittäin törkeän selästä päin taklauksen tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa.

Rinaldo taklasi Pittsburgh Penguinsin tähtipakki Kris Letangia selästä päin pleksiä. Flyers-hyökkääjä lensi taklauksen jälkeen ottelusta pihalle.

– Hei, muutin sillä koko pelin kuvan! Kuka tietää, mitä olisi tapahtunut, jos en olisi tehnyt sitä, Rinaldo ylpeili pelin jälkeen taklauksestaan Courier-Postin toimittajalle Dave Isaacille.

Letang joutuu käymään taklauksen vuoksi aivotärähdystesteissä. Penguins-valmentaja Mike Johnstonin mukaan keskiviikkona tiedetään se, onko Letangilla aivotärähdys. Kanadalaispakki ei pelannut Flyers-pelissä enää taklauksen jälkeen.

– Taklasin häntä lujaa olkapäähän. Sen voimasta hän lensi päin pleksiä. En taklannut häntä takaapäin, Rinaldo jatkoi Pittsburgh Tribune-Reviewin mukaan.

Laituri twiittasi pelin jälkeen, että hän ei vitsailisi tällaisella asialla ja puheet hänen kerskailusta olisivat valheita.

NHL:n kurinpitovaliokunta on ehtinyt jo kutsua Rinaldon kuultavaksi taklauksen johdosta. Rinaldoa voi odottaa yli viiden ottelun pelikielto.

NBC Sportsin sivuilta näet videon Rinaldon taklauksesta ja voit päätellä itse, tuliko se selästä vai ei. Katso tuo video tästä!