NHL:ssä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa pelattava tähdistöottelu on aiheuttanut sarjan peleihin tauon. Pelaajat ovat päässeet lomailemaan. Niin, paitsi he, jotka joidenkin mielestä lähestulkoon joutuivat tähdistöotteluun.

Mielestäni All Stars -tapahtumasta puhuttaessa pitäisi muistaa nähdä metsä puilta.

Totta kai NHL:n ja jääkiekon suurkuluttajana tapahtuma voi näyttää jopa surkealta, mutta jos kysytään esimerkiksi lapsien mielipidettä siihen, että mitä he haluaisivat jääkiekossa nähdä, niin tähdistöottelun tyyppinen tapahtuma olisi varmasti melko korkealla listalla.

Tähdistöottelutapahtuma ei ole mielestäni suunnattu alkuunkaan kaikista eniten nippelitietoja NHL:stä tietäville, vaan heille jotka aidosti iloisena ihmettelevät, että vau, kylläpäs oli huikea temppu, kun joku pelaaja kaivaakin supermiesasun pelipaitansa alta esiin ja kiskaisee rannelaukauksen yläkulmaan.

Näitä kokemuksia toivon mukaan jälleen koetaan ja sitä kautta NHL-kiekon pariin saadaan uusia faneja, kun tähdistöottelu pärähtää käyntiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 00 Suomen aikaa.

Antti Eteläaho
Twitter: @finanatsu