Helsingin Jokerit kohtasi keskiviikkona Riian Dinamon Riikassa. Ottelu oli tasainen ja se päättyi lopulta latvialaisten 3-2 voittoon.

Riika teki ottelun ensimmäisen maalin. Maalista vastasi Oskars Cibuliskis. Maali tuli ensimmäisen erän alkupuoliskolla.

Jokerit tuli peliin mukaan heti toisen erän alkuun, kun Tommi Huhtala sivalsi lukemiksi 1-1. Maalin syötti Niklas Hagman. Dinamo kuitenkin lähti toiselle erätauolle johtoasemasta, kun Roberts Bukarts teki 2-1 maalin.

Kolmannen erän alussa Jokerit tuli jälleen tasoihin, kun Hagman onnistui yllättämään Riian maalissa pelanneen Jeff Deslauriesin. Vajaat kolme minuuttia Hagmanin maalin jälkeen iski Bukarts illan toisensa. Voittomaalin syntyaika oli 43.02.