Haukutun NHL-supertähden kauppaaminen olisi helppoa – ”Vitsailetko?”

© Kuva: Getty Images

Monen mielestä Toronto Maple Leafsin ongelmien yksi pääsyistä on hyökkääjä Phil Kessel. Maple Leafs on viimeisestä 16 ottelusta voittanut ainoastaan kolme.

ESPN:n toimittajan Pierre LeBrunin haastattelemat NHL-pomot ihmettelevät puheita siitä, että Kessel olisi vaikea myydä pois, sillä häntä pidetään oikukkaana pelaajana ja Kesselin sopimus olisi monelle liian iso.

– Vitsailetko? Jos he pitäisivät hänestä tarjouskilpailun, niin hänestä olisi monet kiinnostuneita. Hän osaa tehdä maaleja ja sellaisten kavereiden löytäminen on vaikeaa, läntisen konferenssin joukkueessa vaikuttava NHL-pomo sanoi LeBrunin haastattelussa.

LeBrun huomautti, että jos Toronto lähtee myymään Kesseliä, niin se tapahtuu vasta kesällä. Amerikkalaislaiturin sopimusta on tämän kauden jälkeen vielä jäljellä seitsemän kautta. Hänen palkkakattolukemansa on 8 miljoonaa dollaria.