Buffalo Sabres otti maanantain NHL-kierroksella neljännen peräkkäisen voittonsa.

Sabres löi kotonaan Ottawa Senatorsin rankkareilla 5-4. Ratkaisevan osuman sivalsi Matt Moulson.

Voittajien riveissä edukseen esiintyi Rasmus Ristolainen. Puolustaja ampui ylivoimalla 1-1-tasoituksen.

Rapiat 25 minuuttia pelannut Ristolainen sai erikoistilanteilla vastuuta yli kahdeksan minuuttia. Neljästi laukonut Ristolainen palkittiin ottelun kolmostähtenä.

Vaikean alkukauden jälkeen Sabresin tilanne vaikuttaa valoisammalta. Voittoputken myötä joukkue kohensi asemiaan itäisessä konferenssissa, nyt Sabresin takana on neljä seuraa.

Jotain Sabresin viime vuosien menestyksestä kertoo se, että edellisen kerran joukkue ylsi kuuden pelin mittaiseen voittoputkeen kotihallissaan liki kahdeksan vuotta sitten.