Philadelphia Flyers kohtaa Tampa Bay Lightningin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa. Entinen Tampa Bayn kapteeni ja nykyinen Flyers-pelaaja Vincent Lecavalier ei kuitenkaan pelaa ottelussa, vaan hän on vilttiketjussa, niin kuin hän on ollut jo seitsemässä edellisessä Flyersin pelissä.

– Haluaisin vain pelata. Sanoin jo viime viikolla, mitä olen mieltä asiasta, joten minulla ei ole paljoa siihen lisättävää. Minun pitää vain treenata lujaa ja olla henkisesti valmis, jos kutsu kentälle käy, Lecavalier sanoi Courier-Postille.

Flyersin GM Ron Hextall on Courier-Postin mukaan aktiivisesti yrittänyt kaupata Lecavalieria, joka tienaa tästä kaudesta kuusi miljoonaa dollaria Philadelphialta ja Tampa Baylta 4,76 miljoonaa ulosostokorvauksena. Lightning osti Lecavalierin sopimuksen ulos kesällä 2013. Lecavalier solmi Lightningin kanssa kesällä 2008 yhdentoista vuoden ja 85 miljoonan dollarin sopimuksen.

Courier-Postin toimittajan Dave Isaacin mukaan Lecavalierin ongelma on se, ettei sentterin vauhti enää riitä kärkiketjuihin, mutta hänen pelityylinsä ei myöskään ole sopiva nelosketjuun.