HPK tiedottaa, että täksi kaudeksi Raumalta HPK:hon saapunut Juhani Jasu on solminut seuran kanssa ensi kauden mittaisen sopimuksen. 26-vuotias Jasu on tehtaillut tällä kaudella kolme maalia ja yhdeksän syöttöpistettä.

HPK:ssa varakapteenin tunnusta rinnassaan kantava Otto Paajanen on sopinut HPK:n kanssa kahden vuoden jatkosopimuksesta. 22-vuotias Paajanen on tällä kaudella 23 pelaamassaan ottelussa tehnyt tehot 1+5 ja kantaa suurta vastuuta puolustussuuntaan.

Niin ikään HPK:n runkopelaajiin kuuluva Juha Koivisto on sopinut HPK:n kanssa kahden vuoden jatkosta. 30-vuotias raataja pelaa tällä hetkellä toista kauttaan Hämeenlinnassa. Tehopistesarake näyttää joulutauolla lukemia 1+8.

HPK on käyttänyt Heikki Liedeksen ja Eetu-Ville Arkiomaan sopimusten optiot ensi kaudesta. Paajasen ohella HPK:n omia kasvatteja olevat Liedes ja Arkiomaa ovat osoittaneet kypsiä otteita tällä kaudella ja jatkavat Hämeenlinnassa myös kaudella 2015-2016.