Porin Ässien Esa Lindell on yksi kuluvan kauden suurimmista onnistujista Liigassa. Vaikka Ässät jää lauantaina pelattavan KalPa-kotiottelun jälkeen joulutauon viettoon, jatkuu Lindellin syksy vielä A-maajoukkueen mukana.

Marraskuisessa Karjala-turnauksessa hyvin pelannut Lindell on mukana myös Sotshissa pelattavassa maajoukkueturnauksessa.

– Jos pelit jatkuvat samalla tavalla, ja pysyn ehjänä, niin tavoitteena on lähteä taistelemaan MM-kisapaikasta, hän kertoo SuomiKiekko-sivustolle.

Lindellin kehitys Ässissä on ollut huimaa. Hän pelaa illasta toiseen isoja minuutteja ja on tärkeä osa Ässien yli- ja alivoimaa.

– Kaikki lähti kaksikymppisten kisoista. Itseluottamus on vain kasvanut, kesä meni hyvin ja Dallasin leirikin meni hyvin, vaikka siellä pelattiin erilaista kiekkoa. Kaikki on mennyt nousujohteisesti ylöspäin, Lindell sanoo viitaten alle 20-vuotiaiden MM-kultaan viime tammikuussa päättyneeseen turnaukseen.

Esa Lindellin pidempi erikoishaastattelu julkaistaan SuomiKiekko-sivustolla vielä ennen lauantaista Ässät-KalPa –ottelua.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen