Carolina Hurricanesin GM Ron Francis kommentoi Sportsnet Fan 590 -radiokanavan haastattelussa Carolinaa koskevia siirtohuhuja.

Hurricanesista on huhuttu lähtijöiksi Andrej Sekeraa ja Eric Staalia. Jo viime kauden aikana myös Jeff Skinnerin ja Cam Wardin nimet nousivat siirtohuhuihin.

– Staalin kaltaisia pelaajia on vaikea löytää NHL:stä. Sitten kuulemme huhuja, että hän olisi kaupan. Täyttä hevonp*skaa, eikö, entinen NHL-seurapomo Doug MacLean kysyi haastattelussa Francisilta.

– Se on juuri sitä, Francis vastasi.

Francis sanoi myös, että Carolina haluaisi tehdä jatkosopimuksen Sekeran kanssa.

– Hän on pelaaja, jonka haluaisimme pitää. Hän on ollut todella hyvä. Sekera on sen tyylinen pelaaja, jonka haluat olevan osa seuran tulevaisuutta. Toivon mukaan pääsemme sopimukseen.

Franicisin mukaan siirtohuhut ovat lisääntyneet nykypäivän sosiaalisten medioiden vuoksi.

– Ihmiset yrittävät heittää huhuja hämmentääkseen. Niin se menee nykypäivän maailmassa. Jos joku laittaa jutun Twitteriin, se saa paljon kattavuutta, ja sen jälkeen tehdään rahaa ja ollaan tyytyväisiä, Francis sanoi.

Carolina on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa, jonka avulla seura on noussut pakan pohjalta itäisessä konferensissa kolmanneksi viimeiseksi.