Los Angeles Kingsin Slava Voinov pidätettiin viime viikon maanantaina (20.10.) epäiltynä vaimonsa Martina Varlamovan pahoinpitelystä. Voinov vapautettiin putkasta vielä saman päivän aikana 50 000 dollarin takuita vastaan.

Varlamovan toive on, ettei Voinovia vastaan nostettaisi syytteitä. Varlamovan mukaan Voinov ei yrittänyt satuttaa häntä.

– Hän ei toivo, että poliisi nostaisi asiasta syytteitä. Hänen mukaansa Voinov ei yrittänyt satuttaa häntä, eikä Varlamovan mukaan asiassa tapahtunut rikosta, Varlamovan asianajaja Michael J. Walsh sanoi Los Angeles Timesille.

Varlamova on jo palannut takaisin miehensä luo.

– He ovat yhdessä ja he aikovat pysyä yhdessä. Siihen asiaan ei ole näkyvissä muutosta, Walsh kertoi.

Venäläisnainen on toipumaan päin. Varlamova oli toivonut Walshin mukaan Voinovin lähtevän sairaalaan hänen kanssaan, jotta Voinov voisi tulkata Varlamovan toiveet sairaanhoitajille ja poliiseille.

– Hän ei odottanut miestään pidätettävän sairaalassa. Itse asiassa, Varlamova halusi miehensä tulevan hänen avukseen, jotta hän pystyisi kommunikoimaan sairaalahenkilökunnan ja poliisien kanssa. Voinov kun puhuu parempaa englantia kuin hän, Walsh totesi.

Walsh ei ottanut haastattelussa suoraan kantaa NHL:n päätökseen asettaa Voinov määrittelemättömän pitkään pelikieltoon. Walsh keskittyy täysin Varlamovan asioiden hoitamiseen.

– NHL:n intressit ovat selvittää asiat Slavan ja hänen asianajajien kanssa sekä Kingsin kanssa.

Voinov on noussut viime kausien aikana NHL:n tähtipuolustajien joukkoon. Viime kaudella hän tykitti 82 runkosarjaottelussa 34 tehopistettä.