Rauman Lukko isännöi tiistai-iltana Champions Hockey Leaguessa ruotsalaista Luulajaa.

CHL:n alkulohkojen viimeinen kierros pelataan pakettiin tiistain ja keskiviikon aikana. Lukko taistelee oman lohkonsa voitosta yhdessä Luulajan kanssa.

Pari viikkoa takaperin Luulaja voitti Lukon kotonaan maalein 3-1. Nyt Lukko tarvitsee kahden maalin voiton, mikäli raumalaiset mielivät lohkoykköseksi ohi Luulajan. Jatkopaikkaan eli pudotuspeleihin riittää vähintäänkin tasapelipiste.

Lukon valmentaja Juha Vuori ennakoi kohtaamisesta vaikeaa.

– Periaatteessa lähtökohdat tähän otteluun ovat aivan samat kuin viimeksikin, Luulaja taistelee Ruotsin liigan kärkisijoista, ovat toisena heti Skellefteån jälkeen. Heillä on todella hyvä joukkue, joka on kovassa kunnossa. Pelinopeus on todella vauhdikasta ja kaikin puolin viihdyttävää kiekkoa, Vuori sanoo Lukon verkkosivuilla.

– Omassa pelissä pitää onnistua täydellisesti. Pelitempossa on pysyttävä mukana ja pystyttävä vastaamaan siihen, Vuori kiteyttää.

Millaiset ovat suomalaisjoukkueiden asetelmat ennen CHL:n allulohkojen päätöskierrosta? Se selviää täältä. CHL:n otteluohjelman ja sarjataulukon löydät tästä!