Usein jääkiekossa sanotaan, että kahden maalin johto on se pahin asetelma mitä voi olla.

Ässät oli lauantaina eri mieltä. Ilmaisu muuttui kolmeen maaliin, sillä TPS:ää vastaan pitkä etumatka katosi kuin tuhka tuuleen.

Porilaisjoukkue oli ensimmäisen erän jälkeen 3-0-johdossa, kun osumista vastasivat Niko Ojamäki, Michael Ryan ja Sami Lähteenmäki.

Toisessa erässä TPS kuitenkin heräsi Tadas Kumeliauskas ja Matias Sointu toivat maaleillaan TPS:n vahvasti mukaan peliin.

Kolmannessa erässä Ässien sulaminen jatkui, kun Ilkka Pikkarainen toi TPS:n ensin tasoihin, Radek Smolenak vei johtoon, jota Ryan Lasch lisäsi vielä omalla osumallaan.

Ässät tuli kuitenkin vielä maalin päähän Ryanin illan toisella osumalla.

Se jäi myös viimeiseksi ja täten TPS nappasi voiton lukemin 5-4. Kotivoitto oli jo seitsemäs peräkkäinen TPS:lle tällä kaudella.