Anaheim Ducksin ja San Jose Sharksin välinen kohtaaminen Suomen aikaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä oli lopulta tulikuuma.

Tunteet alkoivat kuumentua varsinkin kotijoukkue Ducksin riveissä toisessa erässä, kun Sami Vatanen sai Sharksin puolustajan Scott Hannanin mailan kasvoihinsa. Ottelun toinen päätuomari Tim Peel päätti kuitenkin täydeksi mysteeriksi jääneestä syystä antaa Vataselle käytösrangaistuksen sukeltamisesta.

Hiljalleen kähinöitä ja tappeluita alkoi tulla, kun esimerkiksi kolmannessa erässä kaukalossa nähtiin jo kunnon joukkotappelu.

Näissä mukana olivat aivan tähtipelaajatkin, kun Ducksilta Corey Perry nujakoi useampaankin kertaan, Ryan Getzlaf oli myös aktiivisena ja Sharksin puolelta muun muassa Joe Pavelski osallistui tappeluihin.

Yhteensä ottelussa jaettiin lopulta 165 jäähyminuuttia ja puhetta riittää jatkossa, sillä Sharksin puolelta kovanaamaksi vahvasti profiloitunut John Scott hyppäsi eri raporttien mukaan vaihtoaitiosta ylimääräisenä tappelemaan, mikä tietää NHL:n säännöillä vähintään 10 ottelun automaattista pelikieltoa. NHL kuitenkin saa tarkastaa tilannetta videolta ja määrätä sen jälkeen mahdollisia jatkoseuraamuksia.

Itse ottelussa Sharks onnistui katkaisemaan neljän ottelun tappioputken, kun se vei pisteet nimiinsä lukemien oltua heidän hyväksi 4-1.

Sharksin maalilla suomalaistorjuja Antti Niemi torjui yhteensä 33 kertaa.