Mestis-seura julkisti kolme sopimusta – puolustaja suuntaa ulkomaille

© Kuva: Juha Tamminen
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

LeKissä vahvasti harjoitusotteluissa esiintyneet try-out-hyökkääjät Markus Jokinen, Sami Holappa sekä Valentin Claireaux ovat tehneet LeKin kanssa loppukauden mittaiset sopimukset.

25-vuotias Markus Jokinen on pelannut aiemmin Mestistä LeKissä yhteensä 59 ottelua tehoin 6+15=21. Viime kauden mies pelasi Suomi-Sarjaa KooVeessa voittaen koko sarjan pistepörssin. Täten LeKin sopimuspelaajiin kuuluu kauden 2013-2014 sekä Suomi-Sarjan että Nuorten SM-liigan pistepörssin voittaja.

Myös Sami Holappa on tuttu näky Mestiksestä LeKin paidassa, sillä mies pelasi 2010-2011 Kisassa 27 ottelua, joissa syntyi 5 maalia ja 6 syöttöä. Yhteensä Holappa on pelannut Mestistä virallisesti 92 ottelua tehopistein 24+25=49. Edellinen kausi Holapalla kului Ranskan kakkosliigassa Reimsin joukkueessa.

23-vuotias ranskalainen keskushyökkääjä Valentin Claireaux ei ole ennen tätä kautta pelannut vielä kauttakaan kotimaansa ulkopuolella. Miehen koko aikuispeliura on sujunut Amiensin joukkueessa Ranskan pääsarjassa. Edellisellä kaudella Claireaux teki 26 otteluun 29 tehopistettä. Claireaux on myös tuttu näky viimeisinä vuosina Ranskan maajoukkueessa, sillä edellisen kolmen kauden aikana hän on pelannut yhteensä 37 maaottelua.

Puolustaja Joonas Liimatainen on puolestaan purkanut tulevaa kautta koskeneen sopimuksensa ja suuntaa ulkomaille pelaamaan. Lisäksi Roope Nikkilä ei jatka LeKissä.

Lähde: LeKin tiedote

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!