Lukko jatkaa tiistaina taivaltaan CHL:ssä, kun vastaan asettuu lohkon kärkikamppailussa Luulaja.

Tasapisteissä olevat ryhmät taistelevat kahdessa tulevassa kamppailussa lohkovoitosta.

– Mielenkiintoinen matsi varmasti edessä. Mukava pelata tähän väliin yksi CHL-ottelu ja ainahan nuo ulkomaalaiset joukkueet sytyttävät hieman eritavalla kun ei ole yhteistä historiaa. Matkustamme samana päivänä, joten tulee varmasti kova paketti, mutta tottakai lähdemme voittoa hakemaan, Lukon ykköstykki Jerry Ahtola ennakoi seuran sivuilla.

Lukko on napsinut europeleistä tähän mennessä pelkkiä voittoja. Tiistain haaste on siinä mielessä mielekäs.

Luulajan riveissä pelaavat kotimaisesta Liigasta tutut JYP-kasvatti Kristian Näkyvä, HIFK:n Lennart Petrell ja SaiPassa kiekkoillut Per Savilahti-Nagander.

– Sen mitä vastustajasta tiedän, niin aika kova nippu heillä on kasassa ja löytyyhän sieltä yksi tuttu mieskin eli Petrellin Lennart. Muutaman heidän ottelunsa olen television välityksellä katsonut ja täytyy myöntää, että onhan Luulaja meidän päävastustajamme tässä lohkossa. Uskon, että tulee aika kova peli. Ruotsissahan se lätkä on hieman erilaista kiekkoa mitä se meillä täällä Suomessa on, kiva nähdä se keskinäinen mittelö silläkin saralla, Ahtola sanoo.

Luistelu ja fyysisyys, niissä kun Ahtolan mukaan Lukko on askeleen edellä, niin tiistain ottelun jälkeen myös lohkon kärkisija on raumalaisten hallussa.

– Aika lailla tulee varmasti olemaan luistelupeli, siellä on ilmeisesti jonkin verran isompi askikin kuin mihin meillä täällä Liigassa on totuttu. Meidän pitää olla fyysisiä, siihen he eivät ole tottuneet, lyödään sillä kiilaa peliin.

Miltä Lukon ja muiden lohkojen tilanteet näyttävät? Kaikki CHL-tilanteet löydät TÄÄLTÄ!