Lukko jatkoi voitokkaita otteluitaan CHL:ssä, kun joukkue kaatoi Nottingham Panthersin perjantaina maalein 6-2.

Voitto oli raumalaisille jo kolmas putkeen. Vaikka avauserä päättyi kotijoukkueelle peräti lukemin 4-0, jätti se paljon parannettavaa.

– Oli ehkä hieman nihkeä alku meiltä pelillisesti, ei oikein sitä mitä haettiin eli aktiivista kiekollista peliä. Teimme virheitä koska vastustaja antoi hyvin painetta. Osoittivat, että siellä on paljon vaarallisia pelaajia, jotka iskevät heti jos et itse ole hereillä, Juha Vuori pohti seuran sivuilla.

Samaan hengevetoon Lukko-käskijä kertasi muiden kaksikymppisten olleen jo selvästi parempia.

– Toinen ja kolmas erä olivat meiltä parempaa pelaamista. Joukkue sai sellaista itseluottamusta, jolle on tarvetta tulevaisuudessa. Vastustaja yritti hienosti loppuun asti ja yleisö sai nähdä varmasti viihdyttävää kiekkoa, Vuori kommentoi.

Vierailijoiden valmentaja Corey Neilson antoi kiitosta Lukolle järjestelyistä ja olosuhteista, myöntäen suomalaisen jääkiekkoilun olevan edellä brittiläisten vastaavaa.

– Lukko oli luontaisesti paljon meitä parempi kiekon kanssa ja luistelussa eli valmentajana en voi olla millään tapaa pettynyt omieni tämänpäiväiseen suoritukseen, Neilson sanoi.

Pelkkiä voittoja tähän mennessä ottanut Lukko on näin ollen oman lohkonsa kakkosena. Kurkkaa kaikki lohkot ja tulevat ottelut TÄÄLTÄ!