Tampereen Tappara voitti CHL:n avauskierroksella norjalaisen Stavanger Oilersin selvästi lukemin 7-3.

Tappara ehti olla jo tappiolla 3-0 ensimmäisen erän aikana, mutta sitten tamperelaiset ottivat pelissä ohjat haltuunsa.

Tappara kavensi ensimmäisen erän lopussa tilanteeksi 3-1. Toisessa erässä alkoi kuitenkin vasta kunnolla tapahtua, kun Tappara takoi taululle erän aikana neljä maalia ja kolmanteen erään lähdettiin Tapparan johtolukemissa 5-3. Toisessa erässä Tapparan maaleista vastasivat Pekka Jormakka kahdesti, Olli Palola ja Atte Mäkinen.

Tappara lisäsi johtoaan vielä kolmannessa erässä, kun Henrik Haapala teki tilanteeksi 6-3. Erän lopussa lopullisen niitin ylivoimalla Stavangerin verkkoon sivalsi vielä puolustaja Teemu Aalto.

David Kolomatis antoi kovia näyttöjä Tapparan paidassa, kun amerikkalaispakki kiskaisi tehot 1+3.