KalPa kohtaa Jokerien ex-tähden seuran CHL:ssä – ”Muutama pelaaja tulee vaihtumaan”

© Kuva: Juha Tamminen

KalPa jatkaa sunnuntaina CHL-pelejään saksalaista Adler Mannheimia vastaan.

Vastustajan riveistä löytyy esimerkiksi Saksan jääkiekon supertähti, lähes 500 NHL-pisteen Jochen Hecht sekä yksi SM-liigan kautta aikojen parhaista ulkomaalaisvahvistuksista, ex-Jokeri Glen Metropolit.

– Parhaimmillaan pelattiin perjantaina pelirohkeasti ja uskallettiin tehdä mitä on harjoiteltu. Syötettiin lujaa, liikuttiin lujaa, viisikot pysyivät tiiviinä, hyökättiin yhtenä rintamana ja saatiin hyvää jatkopelaamista. Kun hyökkää viisaasti, se auttaa myös puolustuspelaamista, kertoo KalPan päävalmentaja Pekka Virta perjantain ottelun parhaasta annista seuratiedotteessa.

– Tällä hetkellä ollaan aikataulussa. Kun pystytään jo nyt parhaimmillaan pelaamaan kuten pelattiin torstaina, se on erittäin luottamusta herättävää. Lähtötilanne verrattuna siihen kun aloitettiin projekti täällä edellisen kerran on valovuoden edellä. Kaikki kehitys tulee pienin askelin. Oikotietä ei ole. Tulos on seuraamusta tekemisestä. Nämä asiat täytyy koko ajan muistaa.

– Sunnuntain otteluun halutaan tulla samalla tavalla kuin torstaina ja pystyä pitämään peli pidempään kasassa. Huolehditaan energiatankit täyteen ja pelataan samalla ilmeellä kuin torstaina. Muutama pelaaja kokoonpanossa tulee vaihtumaan.

CHL-sarjatilanteet ja suomalaisten joukkueiden ottelut näet kätevästi tältä CHL-sivultamme (linkki).