Ilvekselle on nimitetty uusi toimitusjohtaja.

Pestiin palaa Esa Honkalehto, joka toimi tehtävässä jo vuosina 2004-2010.

Honkalehto on toiminut jo huhtikuusta 2014 lähtien liiketoimintajohtajana ja johtanut käytännössä yhtiön operatiivista toimintaa siitä lähtien.

– Honkalehdolla on laaja kontaktiverkosto ja monilta vuosilta näyttöä talouden hoitamisesta. Olemme tehneet viime vuoden aikana paljon työtä yhtiön talouskurssin kääntämiseksi ja se työ saa Honkalehdon valinnalla toimitusjohtajaksi lisävoimia. Ilves-Hockey Oy:n muutostyö on edennyt nyt viimeiseen vaiheeseen eli organisaation selkeyttämiseen ja tehtävien uudelleen jäsentelyyn. Odotan koko organisaatiolta ”Tekeminen ratkaisee kaiken” hengessä menestystä kaikessa tekemisessä, Ilveksen hallituksen puheenjohtaja Vesa Kainulainen tuumaa seuran verkkosivuilla.

– On hienoa palata tuttuun porukkaan, jolla tuntuu olevan palava halu nostaa Ilves takaisin huipulle. Oma roolini on ennen kaikkea talouden tervehdyttäminen, mikä vaatii sekä myynnin kasvua että tarkkaa kulukuria. Ilveksen urheilupuoli on kehittynyt mukavalla tavalla parin viime vuoden aikana, mutta mitaleista taisteleminen tulevaisuudessa vaatii myös kunnon talouspohjan, Honkalehto itse sanoo.