Carolina Hurricanesin paidassa vuonna 2006 Stanely Cupin voittanut hyökkääjä Chad LaRose haluaisi palata NHL-pelien pariin.

32-vuotias LaRose jätti viime kauden väliin. Carolinalla oli viime kesänä LaRosen kanssa ongelmia, koska Hurricanes ei saanut LaRosea kiinni. Pelaaja ei the Raleigh News & Observerin mukaan ilmestynyt kauden päätöshaastatteluun, eikä silloinen Hurricanes-GM Jim Rutherford tavoittanut LaRosea puhelimitse.

Nyt LaRose on kysellyt Hurricanesilta mahdollisuutta palata NHL-kaukaloihin.

– Haluan puhua hänen kanssaan. Hänen täytyisi totta kai ansaita paikkansa meidän kokoonpanossa. On olemassa erilaisia vaihtoehtoja hänen paluulle. Ehkä teemme hänen kanssaan try-out -sopimuksen. Hän voisi aloittaa kauden AHL:ssä ja näyttää mitä hän osaa, Carolinan nykyinen seurapomo Ron Francis kommentoi LaRosen aikeita the Raleigh News & Observerille.

LaRose teki kaudella 2012-13 ainoastaan neljä pistettä 35 ottelussa. Hän on urallaan tehnyt kahtena kautena 19 maalia.