Lupaava ruotsalaiskiekkoilija kärähti keväällä dopingista – tässä tuomio

© Kuva: Getty Images
Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Viime kaudella kielletystä aineesta narahtanut Edwin Hedberg on saanut tuomionsa.

Ruotsin pääsarjan MODO:ssa kiekkoilleen Hedbergin näytteestä löytyi huhtikussa urheilussa kiellettyä, laihdutuslääkkeissä käytettävää sibutramiinia. Pelaaja itse oli testituloksesta ymmällään ja vakuutti syyttömyyttään.

Nyt Hedbergille on langetettu tuomio. Ruotsalaiset tiedotusvälineet uutisoivat pelaajan saaneen kuuden kuukauden mittaisen pelikiellon.

Koska Hedberg päätti keväällä vetäytyä vapaaehtoisesti väliaikaiseen kilpailukieltoon, hän pääsee palaamaan kaukaloon suhteellisen aikaisin tulevalla kaudella. Hyökkääjä on pelikelpoinen 24. lokakuuta.

Vertailun vuoksi voi mainita, että vuonna 2012 KHL-pelaaja Maksim Rybin sai kolmen kuukauden kilpailukiellon Venäjän antidopingtoimikunnalta samaisesta aineesta.

Hedberg on tällä hetkellä ilman seuraa. Pelaaja on kuitenkin käynyt neuvotteluita useamman seuran kanssa, uutisoi allehanda.se. 20-vuotias Hedberg on kuulunut viime vuosina Ruotsin nuorimaajoukkueiden vakionimiin.

Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!