KeuPa HT:n Mestis-joukkueen vastuuvalmentaja on ensi kaudella JYP-taustainen Jussi Tupamäki, 36 vuotta.

Jyväskylässä asuva Tupamäki on liikuntatieteiden maisteri ja valmentanut viimeiset 12 vuotta eri valmennus- ja valmennuspäällikön tehtävissä. KeuPa HT:n ruoriin mies siirtyy SaiPan organisaatiosta, jossa hän valmensi viime kaudella seuran A-junioreita nuorten SM-liigassa.

– Kaikki työ lähtee yksilöistä. Valmentaminen KeuPa HT:ssä tulee olemaan hyvin erilaista kuin mihin olen aiemmin tottunut. Pelaajat näyttelivät viime kaudella suurta roolia muuallakin kuin kaukalossa. Pelaajat olivat itse ratkaisevassa asemassa kauteen lähdettäessä. Uskon, että tästä syntyvä kunnioitus tuo hyvän keuruulaisen hengen joukkueeseen, tietynlaisen spesiaalisen lähtökohdan, joka kannustaa pelaajia sekä valmentajia yhdessä, Tupamäki kertoo seuransa verkkosivuilla.

KeuPa HT:n Mestis-joukkueen ensimmäiset pelaajasopimukset on sorvattu kuuden jatkajan kanssa. Nimensä sopimuspapereihin ovat rustanneet Suomi-sarjassa kovia tehoja tahkonneet hyökkääjät Juuso Mörsky, Taneli Maasalo, Janne Kumpulainen, Matias Kiiskinen, Markus Rämä sekä Joona Peränen. Seuratiedotteen mukaan kaikki edellä mainitut pelaajat tulevat olemaan isossa roolissa ensi kauden joukkueessa, sillä miehiltä löytyy runsaasti kokemusta Mestiksestä jo edellisiltä kausilta. Kaikkien edellä mainittujen pelaajien sopimukset ovat mallia 1+1 -vuotta.

Lisäksi KeuPa HT on tehnyt vuoden sopimukset maalivahti Petri Pitkäsen, puolustaja Samuli Paanasen sekä hyökkääjien Tomi Ahosen, Svante Myllylahden ja Otto Jääskeläisen kanssa. Näin ollen KeuPalla on kasassa 11 pelaajasopimusta.