Kuinka kaikki kiekkonäkemykset mahtuvat Leijoniin?

© Kuva: Getty Images

Suomen jääkiekkomaajoukkueen valmennusjohdosta ei puutu jääkiekkonäkemystä. Kari Jalonen on yksi maamme menestyneimmistä kiekkopersoonista, Lauri Marjamäki sai Suomen mestaruudellaan hienon kruunun liigavalmentajuudelleen jo nuorella iällä, eikä Ville Peltonen juuri esittelyjä kaipaa.

Tilanteen voisi kuvitella olevan jopa haasteellinen, sillä kerrallaan voi mennä vain yhteen suuntaan.

– En näe mitään ongelmia. Tuolla tasolla työskennellessä arvostus toisiamme kohtaan on huippuluokkaa, eikä mitään ongelmia tule missään vaiheessa. On hyvä, että on keskustelua, sanoo päävalmentaja Jalonen HuippuKiekko-sivustolla toimittaja Panu Markkasen haastattelussa.

Hänelle Peltonen on tuttu pelaaja miesten yhteiseltä taipaleelta HIFK:ssa.

– Kun Jere ja Kojo alkoivat kysellä, oli selvää, että tällaiset taustat vaikuttivat siihen, että näinkin nopeasti ollaan tässä, sanoi Peltonen.

Koko maajoukkueen valmennustroikan laaja haastattelu HuippuKiekko-sivustolla tämän linkin takana.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen