Aleksandr Ovetshkin kommentoi medialle maanantaina Washington Capitalsin kesän muutoksia. Capitals erotti keväällä sekä seuran GM:n että päävalmentajan ja uusina niminä seuran johtopaikoille tulivat Brian MacLellan, joka kohosi organisaation sisältä seuran uudeksi GM:ksi, ja Nashvillestä potkut saanut Barry Trotz, josta tehtiin Capitalsin uusi päävalmentaja.

– Organisaatio haluaa mennä eteenpäin. Luojan kiitos he eivät ole vielä antaneet minulle potkuja. Olen yhä Capitalsin pelaaja. Saa nähdä, miten muutokset vaikuttavat joukkueeseen, Ovetshkin sanoi NHL:n palkintojenjakotilaisuuden pressitilaisuudessa.

– Tulossa on erittäin mielenkiintoinen kausi.

Erittäin hyökkäävästä pelityylistä tunnettu Ovetshkin pääsee ensi kaudella pelaamaan puolustusvoittoisesta pelistä tunnetun Trotzin alaisuuteen. Monet ovat epäilleet kaksikon yhteensopivuutta.

– Hän on kertonut minulle sen, miten haluaa minun pelaavan ja miten hän haluaa joukkueen pelaavan. En halua nyt kertoa enempää siitä, mistä olemme jutelleet ja miten olemme jutelleet. Nyt ajattelin vain ottaa rauhallisesti ja tehdä sen, mitä pystyn tekemään, Ovetshkin tuumasi Trotzista.

Ovetshkin pokkaa palkintojenjakotilaisuudessa parhaimman maalintekijän palkinnon. Hän iski runkosarjassa 51 maalia.