Jaromir Jagr: ”Minulla on sellainen tunne, että tyylini ei sovi nykyjääkiekkoon”

© Kuva: Ilari Isotalo

Tshekkihyökkääjä Jaromir Jagr hyvästeli maajoukkueensa Valko-Venäjän MM-kisoissa.

Jagrin kommenteista paistaa, että mies on turhautunut MM-kisojen jälkeen.

– En halua keksiä tekosyitä, mutta jääkiekkoa pelataan nyt eri tavalla kuin mihin olen tottunut. Tarvitsen pelaajia, jotka pelaavat, kuten minä. Minulla on sellainen tunne, että tyylini ei sovi nykyjääkiekkoon. Ehkä kaikki olisi toisin, jos rinnalla olisi Marek Zidlicky ja Tomas Plekanec, Jagr kertoo Sportboxin mukaan.

Jagr luettelee asioita, joissa nykynuorilla on petraamista.

– Syöttäminen, kiekonhallinta, olla panikoimatta – nuorten täytyy kaikki tämä käydä läpi. Heillä on paljon opittavaa. Ja vaikka he pelasivat hyvin (MM-kisoissa), minulla ei ole aikaa odottaa.

Jagr antoi myös kovaa palautetta MM-kisojen tuomaroinnille (lue tästä).