Kiekkokynä: Onnistuuko Tampa Bay pitämään Valtteri Filppulan ketjun tähtilaiturin?

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Tampa Bay Lightning hankki laitahyökkääjä Ryan Callahanin New York Rangersista NHL:n siirtorajalla.

Rangersissa kapteenina toimineella Callahanilla ei ole sopimusta ensi kaudesta ja Rangers oli valmis jatkosopimusneuvottelujen epäonnistumisen jälkeen luopumaan hänestä kaupassa, jossa he saivat Martin St. Louisin.

Callahanin palkkapyyntö Rangersille kuusivuotisesta sopimuksesta oli vuositasolla 6,25 ja 6,5 miljoonan dollarin välimaastossa. Rangers-omistaja James Dolanin mukaan tuollainen palkka olisi rampauttanut joukkueen.

Tuskin Tampa Baykaan ehdoin tahdoin haluaa kovaa ylihintaa Callahanille maksaa. Mutta yksi valttikortti seuralla on taskussaan.

Se on verotus.

Floridan osavaltion aluella ei ole henkilökohtaista ansiotuloveroa ollenkaan.

Callahanin agentti on Tampa Bay Timesin mukaan jopa vihjaissut, että hänen asiakkaansa voisi suostua matalampaan palkkaan Floridan osavaltion alueella.

Ondrej Palatin ja Valtteri Filppulan kanssa tehokkaan ketjun muodostava Callahan on osoittautunut Tampa Baylle arvokkaaksi hankinnaksi.

– Hän haluaa voittaa. Hän istuu loistavasti (Jon) Cooperin systeemiin, jossa tavoitellaan täydellisyyttä, sanoi Steven Stamkos Callahanista Tampa Bay Timesille.

Nähtäväksi jää saako Tampa pidettyä loistavasti sopeutuneen hyökkääjän.

Vapaana agenttina Callahan nimittäin tulee saamaan joltain joukkueelta massiivisen sopimustarjouksen. Ei olisi yllätys, jos tuo joukkue olisi Buffalo Sabres.

Antti Eteläaho
Twitter: @finanatsu


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS